Varkensrollade

doorregen-rollade

Vlees informatie

Rollade is, het woord zegt het al, een opgerold stuk vlees met of zonder vulling. Een doorregen varkensrollade bevat iets meer vet dan een varkensfiletrollade. Hierdoor is het vlees extra smakelijk en droogt het niet zo snel uit. Een rollade is bijna altijd panklaar, dat wil zeggen dat hij al is gezouten en gekruid. Het vlees is meestal afkomstig is van de buik of schouder.

Hoe te bereiden

Braadzak 80-90 min
Braden 80-90 min
Stoombraden 85-95 min
Stoven 80-90 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ) 776.00 Energie (kcal) 186.00
Eiwit (gram) 19.10 Vet (gram) 12.20
Verzadigde vetzuren (gram) 4.70 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 5.00
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 1.40 Transvetzuren (gram) 0.00
Cholesterol (milligram) 44.40 Koolhydraten (milligram) 0.00
Vitamine B1 (milligram) 0.59 Vitamine B6 (milligram) 0.41
Vitamine B12 (microgram) 0.65 Vitamine D (microgram) 0.10
Ijzer (milligram) 1.00 Zink (milligram) 3.03
Natrium (milligram) 62.00